Til gameren kan du give…

Skal du til fødselsdag ved en dreng eller pige, der kan karakteriseres som en ægte gamer? Så skal du da uden tvivl købe en gave, der passer perfekt til gameren. Nu tænker du måske, hvad giver man sådan en person? Kan du ikke selv komme på nogen gaveidéer, har vi heldigvis samlet en række af muligheder for dig. De varierer i både pris og størrelse, så der er noget for alle uanset smag og budget. Tag et kig her, hvis det lyder interessant! 

Gamer plakater

Det første bud på en gave til gameren, er ganske budgetvenligt. Det er nemlig gamer plakater, som er en kategori af plakater, der indeholder tekst og små illustrationer fra de mest populære spil. Blandt gamer plakater finder du for eksempel sjove citater fra både Fortnite og Counter-Strike, som rigtig mange unge verden over spiller. Spiller modtageren ikke computerspil, findes der også gamer plakater til dem, som spiller PlayStation og Xbox. Der er altså noget for hver en gamer!
Det gode ved disse gamer plakater er, at de er designet i neutrale farver, som passer ind i langt de fleste skandinaviske hjem. Derudover kommer gamer plakater i forskellige størrelser, og det er også herefter prisen fastsættes. Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af gaven, kan du købe en tilhørende ramme. Her findes der ligeledes forskellige størrelser og farver at vælge i mellem. Modtages plakaten med ramme omkring er den klar til at blive hængt op med det samme.

Gaming headset

Vores andet bud på gave til gameren, hører til i den semi-dyre ende, men stadig til overkommelige priser. Kalder man sig en rigtig gamer, må man heller ikke gå ned på det rette udstyr – herunder hører gaming headset til. Alle der kender lidt til det at spille diverse spil på henholdsvis computer eller konsol ved, at det er afgørende med et godt headset. Spiller man fx Counter-Strike eller Fortnite er det meget afgørende, at man for eksempel kan høre lydene fra fjenden der sniger sig ind på én. Derudover har de fleste gaming headset en mikrofon, der gør spillerne i stand til at kommunikere med hinanden, mens de er i gang med spillet. Det kan være altafgørende for om ens team vinder, at man kan høre hinanden klart og tydeligt.

Billetter til e-sport kamp 

Det tredje og sidste bud på en gaveidé, ligger også i den lidt dyrere ende. Men det er til gengæld også noget, som ikke alle gamere kommer til at opleve. Så vil du virkelig imponere gavemodtageren, skal du købe billetter til en e-sport turnering. Der findes mange forskellige turneringer, men specielt Counter-Strike turneringer er populære. Det danske hold, Astralis, er et af de bedste hold i verden, og en dansk gamer med respekt for sig selv, følger med i deres kampe. Derfor er det også oplagt at vælge en turnering, hvor de spiller. 
Disse turneringer bliver afholdt forskellige steder i verden, så det kan i visse tilfælde kræve lidt ekstra planlægning med fly og hotel. Men det er med garanti noget der vil falde i god jord hos en ægte gamer!