Er du vild med dinosaurer?

Kunne du tænke dig at være bestyrer af en dinosaurpark og køre rundt i seje maskiner og holde styr på kæmperne? Kunne du forestille dig at skulle fodre en vild og farlig tyrannosaurus rex? Måske skal du kæmpe lidt med den for at få den til at makke ret. Måske skal den have noget beroligende medicin. Under alle omstændigheder er det dig, der bestemmer i dinosaurparken, og som skal få alt til at fungere. Men det er du sikkert mester i.

I LEGO Jurassic World kan du prøve det hele. Her har du de flotteste dino’er, og du kan få alle de maskiner og bygninger, du skal bruge, når du skal bygge din egen LEGO Jurassic World. For det er lavet til at blive leget med og bygget på. Du får de sejeste maskiner og de flotteste dyr i LEGO Jurassic World. Der er nok til mange, mange timers leg og udforskning af det spændende univers.

Som i filmene

Med LEGO Jurassic World har du muligheden for at lege med alle de spændende figurer, du kender fra filmene og serien. Du kan være Owen Grady, der udforsker de vilde dinosaurer og vinder deres tillid. Du kan bygge de flotteste parker og bruge de seje maskiner, når du skal holde dinosaurparken kørende, så både du og publikum får det bedste ud af denne verden.

For i LEGO Jurassic World er det dig, der bestemmer, hvad der skal ske. Det er din verden og dine historier, der skal fortælles. Og der er masser af historier om LEGO Jurassic World. Og mangler du nogle, så kan du selv finde på. For kun fantasien sætter grænser i dette univers. Det er en verden af store farlige dyr og nuttede dinounger, der alle har brug for din hjælp.

Leg og lær på samme tid

Det spændende univers omkring LEGO Jurassic World gør det muligt for dig både at lege og lære. Du bliver en sand dinoekspert, når du leger med Jurassic World LEGO. Det er spændende at udforske de store dyr og vildt at se dem trives i din helt egen dinosaurpark.