4 gode grunde til hvorfor du skal bruge håndsprit gel

Oplever du også trætte og tørre hænder for tiden? Du er ikke alene. Danskere har aldrig sprittet hænder så meget, som de gør i dag, og det sætter sine spor. Det kan heldigvis løses med håndsprit gel, som er mild mod huden, men stadig lige så effektiv mod bakterier som almindelig håndsprit. Her er 4 gode grunde til hvorfor du skal bruge håndsprit gel.

1) Et middel til rene og bløde hænder

Vil du vide, hvad den hemmelige ingrediens til bløde hænder er? Det er ganske enkelt glycerin, som du ofte finder bag ingredienslisten på diverse håndsprit gel. Glycerin er med til at modvirke tørre hænder, så du ikke behøver at trykke håndcreme ud på hænderne, hver gang du spritter af. Håndsprit gel er derfor rigtig god, hvis du både vil have rene og bløde hænder med et enkelt tryk. Super praktisk og nem at anvende.  

2) Effektiv mod bakterier og vira

Håndsprit gel er effektiv mod bakterier og vira. Gelen dræber nemlig bakterier og vira, der midlertidigt har sat sig på hænderne. Den er god mod forebyggelse af smitsomme sygdomme og virus. Håndsprit gel holder dig og dem omkring dig tryg og sikker hele dagen. Du finder et stort udvalg af håndsprit gel til ethvert behov på CombiShop.

3) Fungerer godt på farten

Når du er på farten, kan du nemt have en lille flaske håndsprit gel med snaplåg med dig. På den måde er du sikker på, at du holder en god hygiejne, hvor end du befinder dig. Du kan have håndsprit gel liggende i kopholderen i bilen, i jakkelommen eller i tasken, så den er nemt at tage op og bruge, når du får brug for det. Den kan med fordel også genopfyldes, når du har tømt den.

4) God til daglig og hyppig brug

Spritter du ofte hænder i forbindelse med arbejdet eller generelt bare for god personlig hygiejne, så er håndsprit gel for dig. Håndsprit kan udtørre huden, hvilket kan føre til ubehag. Med håndsprit gel skal du ikke tænke på, at dine hænder tørrer ud. Det er super nemt, og du kan have den lige ved hånden.