3 populære julegaver til skolebørn

Julen står for døren. Og det betyder, at der måske skal købes kalendergaver, julekalender og selvfølgelig julegaver, udover pynte juletræ, julebag og meget andet til at gøre julen hyggelig.

Der findes mange tusinde gode ideer indenfor legetøj, skoleting og andet, der alle kan være velegnet som den perfekte julegave til børn. Men vi har fundet 3 populære julegaver til skolebørn, som alle er ting der er ganske populære hos mange.

Playstation

En Playstation 5 er nok årets vildeste gaveønske hos fanatiske drenge og piger. Men til ham eller hende der har en PS4, kan du næsten glæde lige så meget, ved at købe noget til denne.

Playstation spil med alle de populære titler og nye udgivelser der sjovt nok lanceres op til julen, er altid et hit. Her kan du med fordel tjekke bestsellerlister hos forhandlere, men ellers tage udgangspunkt i hvilke type spil som barnet elsker.

En PS4 controller er en anden god gaveide, da man ikke kan spille uden en controller. Og disse har det ofte med at blive tabt eller måske smidt i vrede over et tabt spil. Det er en gaveide, som barnet vil kunne bruge med det samme, og perfekt at modtage hvis man har mangel på controllere.

Der findes forbavsende mange forskellige controllere til PS4, hvor en af de bedste er modellen Dualshock 4 controller. Modellen har fået gode bedømmelser hos diverse uafhængige testsider. Det er en klassisk controller med gode vibrationsmotorer. Helt ligesom den har en god følelse i hånden.

Løbehjul

Skolebørn fra 0 klasse og frem elsker at køre på løbehjul. Mange bruger løbehjulet som erstatning for cyklen, når der skal køres i skole. Men et løbehjul er ikke bare et løbehjul.

Til børn skal du vælge mellem de almindelige løbehjul, transport løbehjul og så trick løbehjul. Den populæreste type er nok de forskellige trick løbehjul, der også betegnes som stunt løbehjul.

Til transport er løbehjul med store hjul bedre, da disse giver en højere fart og derved sparer kræfter. Hvor trick løbehjul ofte har små hjul, og ofte også et anderledes deck. Her vil styr og deck kunne bevæge sig rundt om hinanden, så der kan udføres trick på kantsten eller ramper.

Du finder dog også trick løbehjul med store hjul, der kan være det gode kompromis.

Undlad at købe løbehjul der kan klappes sammen, for det en funktion der sjældent bruges. Og ved at være foldbar, bliver det også lidt mere ledeløs og giver ofte en dårligere køreoplevelse.

Brætspil

Det er sjovt at spille. Og samtidig en social ting der giver kvalitetstid med dine børn. Hvad end det er strategispil, puslespil eller Kalaha, så findes der ufattelige mange spil til de forskellige alderstrin.

Her er spil som Uno, Kalaha, Sequance, Twister, Vildkat og lignede, gode og stimulerende spil for skolebørn.